manicure

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van massage. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm geknipt en gevijld. Het ptrygium en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen uw natuurlijke nagels gelakt worden.

Spa manicure:  Laat je extra verwennen met een handbadje, peeling, masker en massage.

pedicure

Een pedicure is een behandeling van de voeten maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van massage. De nagel wordt in een mooie vorm geknipt en gevijld. Eelt en likdoorns worden weggenomen. Naar keuze kunnen uw natuurlijke nagels gelakt worden.

Spa pedicure:  Laat je extra verwennen met een voetbadje, peeling, masker en massage.

ontharing

Een zachte huid zonder stoppels of haartjes? Het kan! Om lichaamshaar te bestrijden, zijn er verschillende methoden.

Ontharen is een behandeling waarbij de warme hars op de te ontharen lichaamsdelen wordt aangebracht, met daarop een doek. Na afkoelen wordt de doek met de gestolde hars van de huid afgetrokken, waardoor de ongewenste haargroei meegaat.  De huid wordt gekalmeerd met verzachtende olie/crème.

massage

Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde druk, spanning en beweging op spieren, bindweefsel, pezen,… om een voordelige reactie te bereiken. Er is zowel rug- als eeen volledige lichaamsmassage mogelijk.

Met een heerlijke massage met kruidenstempels u nog verder onderdompelt in de ontspannende wereld van de behandeling.

gelaatsverzorging

Je huid in optimale conditie houden, waardoor we er langer “jong & gezond” uitzien, is de wens van ieder mens. Uiteraard spelen natuurlijke aard, leefgewoontes en werkomstandigheden hierbij een rol. Maar ook wijzelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven.

De gelaatsverzorging is een behandeling waarbij het gezicht grondig gereinigd wordt door het toepassen van een dieptereiniging of peeling. In het bijzonder worden ook de comedomen (mee-eters) geweerd.  Wenkbrauwen worden en een mooie vorm geëpileerd, waarna de huid verkwikt wordt met een uitgebreide gelaatsmassage, een gelaatsmasker en een aangepaste dagcrème naar uw huidtype.

voetreflexologie

Voetreflexologie bevat technieken die reeds gekend waren in de oudheid. Door de zachte massage van bepaalde delen van de voet kan men de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuniteitssysteem versterken. Stress en spanningen kunnen door het bewerken van de reflexzones worden verlicht.

contour wrap

De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld, worden door de warme kleiwindels aangetrokken en verlaten langs deze weg het lichaam. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. Ondertussen wordt ook het lymfesysteem gestimuleerd waardoor schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden. Na de behandeling voelt de huid zijdezacht aan. Tegelijkertijd heb je ook een versteviging en lifting van de buste, billen, dijen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt, zal nog enkele dagen doorwerken met verder centimeterverlies tot gevolg. Ook het lymfestelsel draait nog enkele dagen op een verhoogd ritme door.